15

saniye içerisinde siteye yönlendirileceksiniz. Reklami Kapatmak Için Tiklayin

no-repeat top left;width:560px;height:400px;">
Gökçek'ten çok çarpıcı Arınç açıklaması | Türkiye'nin Gözü Kulağı

Gökçek'ten çok çarpıcı Arınç açıklaması

Gökçek'ten çok çarpıcı Arınç açıklaması
Reklam.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç'ın 'Ankara'yı parsel parsel sattı' sözlerini değerlendirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'Ankara'yı parsel parsel sattı' şeklindeki sözlerini karşılık "Bana kızgınlığından ağzından bir laf çıkmış, geri de dönemiyor." dedi.

'PARSEL PARSEL SATTI' LAFINI DUYUNCU ÇILGINA DÖNDÜ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'Ankara'yı parsel parsel sattı' şeklindeki sözleri hatırlatılınca sinirlendi. Konuyu Büyükşehir Belediye Meclisi kürsüsünde hatırlatan CHP'li Hüseyin Kaya'ya cevap veren Gökçek, "Şerefli insanlar hemen ispat eder." dedi.

"BANA KIZGINLIĞINDAN AĞZINDAN BİR LAF ÇIKMIŞ"

Arınç'ın o sözleri kızgınlıktan söylediğini belirten Gökçek, "Düşmüşsünüz bir lafın peşine. Adam bana kızmış, bana kızgınlığından ağzından bir laf çıkmış, ne kendisi geri dönebiliyor, siz de düşmüşsünüz peşine gidiyorsunuz." diyerek tepki gösterdi.

CHP'Lİ ÜYEYİ MAHKEMEYE VERECEK

CHP'li ve AK Partili meclis üyelerinin de dahil olmasıyla Büyükşehir Belediye Meclisi bir anda karıştı. Gökçek, CHP'li meclis üyesini mahkemeye vereceğini söyledi.

ÖNCE BAŞBAKANLIK'A SONRA CUMHURBAŞKANLIĞI'NA TAHSİS EDİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, olağanüstü gündemle Melih Gökçek başkanlığında bugün toplandı. Toplantıda, üzerine Cumhurbaşkanlığı Sarayı yapılan belediye arsasının Cumhurbaşkanlığına devredilmesi gündeme geldi. İki ay önce Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Partili üyelerin oylarıyla 8 dönümlük arazi Başbakanlığa bedelsiz olarak 2 yıllığına tahsis edildi. Ancak Saray Cumhurbaşkanlığı'na devredilince tahsis bu kez değiştirilerek Cumhurbaşkanlığı'na yapıldı. Böylece belediyenin Atatürk Orman Çiftliği arazisinde bulunan ve bir bölümü üzerinde Saray'ın ana binasının da bulunduğu arazisi Cumhurbaşkanlığı'na geçmiş oldu.

CHP VE MHP'Lİ ÜYELERDEN İTİRAZ GELDİ

Söz konusu karara tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis grupları, olumsuz oy vererek karşı çıktı. Bu sırada söz alan CHP'li meclis üyesi Hüseyin Kaya, arsanın Cumhurbaşkanlığı'na tahsis edilmesinin doğru olmadığını söyledi.

PARSEL PARSEL HATIRLATMASI

Tartışmanın fitilini ateşleyen ise Kaya'nın "Ben zamanında 'Ankara talan ediliyor' dediğim için Meclis Başkanvekili Sayın Ali İhsan Ölmez, bana tepki gösterip sözlerimi geri almamı ve özür dilememi istedi. Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın 'parsel parsel' şeklindeki sözlerinden sonra herhalde benden özür diler." şeklindeki sözleri oldu.

Tüm Hakları Saklıdır @ 2017 | Türkiye'nin Gözü Kulağı | İletişim | Panel

Google Takip Kodu

Haber Portalı | webmaster: cumaliyakar